Himalájská sůl vznikala v době, kdy jsme byli my, lidstvo, ještě "na houbách", takže je absolutně čistá.
Je to zhruba 200 milionů let starý pozůstatek pravěkých moří. Těží se v pákistánských horách z hloubky až 700 m.
Díky železu má svoji romantickou růžovou barvu.
Himalájská sůl má větší slanost, takže ji nespotřebujete do pokrmu takové množství.
Základem je také NaCl. Ale navíc obsahuje více než 80 minerálních látek a stopových prvků - např. síru, vápník, lithium, draslík, zinek, bróm, hliník, kobalt, měď, vodík, kyslík, hořčík, fluorid, jodid a křemík. A navíc v dobře vstřebatelné formě.
Běžná kuchyňská sůl je pouze chlorid sodný a lidmi přidaný jód a látky proti vlhnutí.
Vyzkoušejte rozdíl a osolte si s dobrým pocitem!
Kvalita látky: potravinářská
Použití: sůl do koupele, dekorace, solení
Uloženka (WE|DO) | 79,- Kč |
Kurýr na adresu | 109,- Kč |
Balík na poštu | 119,- Kč |
Platba na účet | zdarma |
Dobírka | 49,- Kč |
Doprava zdarma od 1500,- Kč |
Provozovatel: LetMessage s.r.o. Lábkova 15 318 00 Plzeň IČO: 29122783 DIČ: CZ29122783 | |
608 47 46 45 | |
bylinkuj@bylinkuj.cz |
Informace uvedené na této webové stránce jsou poskytovány pouze pro informační účely a nejsou určeny k nahrazení rad od kvalifikovaného lékaře. Pro informace o zdravotním stavu se poraďte s lékařem. Výrobky označené BIO jsou pod kontrolou CZ-BIO-002.